Skip to main content

UNDGÅ BRUD PÅ SIKKERHEDEN MED MULTI-FAKTOR GODKENDELSE

Forøg produktiviteten og nedbring udgifterne med 50 % i forhold til andre løsninger. Med en SMS PASSCODE -løsning som brugerne accepterer, kan flere systemer beskyttes og åbnes for flere medarbejdere, hvilket nedbringer TCO og styrker ROI.

Billigere og lettere at anvende

Introduktionen af Office365, Salesforce, Workday og andre cloud-tjenester betyder at stort set alle brugere bliver fjernbrugere. Ved at vælge en løsning som er billigere og lettere for brugerne at anvende og forstå, kan alle adgangssystemer blive beskyttet – til gavn for alle, som nu har adgang til at være produktive. – Password Reset Modulet udgør en selvbetjeningsproces, der omfatter brugernotifikationer og et gendannelsesredskab, som er nemt at anvende.

Beskyt dine systemer og applikationer

Uanset, om du ønsker at beskytte cloud-applikationer, VPN, Webmail, VDI eller lignende, så kan SMS PASSCODE MFA tilbyde den integration og skalerbarhed, som du har brug for.
Løsningen understøtter en lang række login-systemer til både fjernadgang og cloud-tjenester. Platformen er designet til at integrere problemfrit med de mest populære tredjepartssystemer for at garantere en sikker og intuitiv login-oplevelse for slutbrugerne.

FØRSTEKLASSE SERVICE – OG SUPPORT

Slip for at tænke på IT – og sikkerhed, vi tilbyder professionel rådgivning og teknisk support.

Drag fordel af certificerede it og – sikkerhedsspecialister, benyt vores serviceydelser for at sikre,
maximal udbytte af virksomhedens it-investering. MSP, få styr på de uforudsigelige it-udgifter.

Fandt I ikke det, I søgte?

Kontakt os – vore it-specialister, rådgiver til den bedste fremtidssikret løsning, der er dækker virksomhedens it-behov.