Skip to main content

Cyber Security

IT-kriminelle går efter kritiske områder!
Er din virksomhed beskyttet hvis den rammes af hacker-eller virusangreb ?
Få gode råd om Cyber security.

IT-kriminelle går efter kritiske områder!

Hvad kan STJÆLES?

Virksomhedens forretningsgrundlag, følsomme og værdifulde aktiver, kan havne i de forkerte hænder:
Data, filer, programmer, kundedata, medarbejder identitet, opfindelser, forretningshemmeligheder, adgangskoder, kreditkortoplysninger, penge, produkter og meget mere.

Den teknologiske udvikling har tilført mange muligheder, men desværre også flere IT-kriminelle. Fokus -og investering i IT-sikkerhed er ikke fulgt med, de Cyber-Kriminelle bliver mere avanceret, og udgør en stor sikkerhedsrisiko mod alle Virksomheder, Organisationer og Brancher, derfor er det nødvendigt at beskytte sig. Konsekvenserne er mange, og kan udgøre en trussel mod virksomheders økonomi og omdømme.

Det kan være en udfordring, at få overblik over den rette IT-sikkerhedsløsning, der både kan beskytte mod hackere, ransomware, phishing og andre former for trusler – hvert minuts nedetid tæller. Kontakt os, vore Security specialister, vejleder til den bedste løsning, der dækker hele virksomhedens sikkerhedsbehov. – Vi er med i hele sikkerhedsprocessen, lige fra rådgivning til implementering, installation, administration, vedligeholdelse og support.

Beskyt virksomheden, fra Kr. 15,00 pr. måned pr. enhed / bruger. Med førende Endpoint Security, markedets mest effektive IT-sikkerhed mod hackere og datalæk.

Vigtige forholdsregler:

Installér sikkerhedssoftware på alle enheder

Hera IT Securitys Endpoint Protection, beskytter i flere lag, mod en bred vifte af IT-trusler. Med Next -Generation – sikkerhedsteknologier, sikre ethvert fysisk Endpoint. Hele virksomhedens infrastruktur, netværk, computere, servere, mobile enheder ” glem ikke hjemmearbejdspladsen. En Antivirus-scanner er ikke nok, anvend Endpoint Security Protection med firewall, der beskytter mod spyware, phishing, ransomware m.m.
Mange tror, at smartphone og tablets ikke behøver beskyttelse. Det er ikke sandt, ” de udgør en stor sikkerhedsrisiko, når de er forbundet til virksomhedens IT-system. Ligeledes anvendes enhederne, ofte både privat og til arbejdet, de kan nemt blive væk, eller havne i de forkerte hænder og blive hacket.
IT-Sikkerhedsløsningen, er den ”digital tyverisikring” til virksomhedens mest værdifulde aktiver.
– Husk! sikkerhedspolitikker, GDPR, IT-håndbogen.

Tag jævnligt sikkerhedskopier

Sikre data – og systemer med en fast Backup-procedure. Sikkerhedskopiere vigtige filer jævnligt, gem eksempelvis filer i skyen eller på eksterne lagerenheder og sikr, at de ikke er permanent forbundet til it-systemet. Afprøv backup’en, check efter om den kan genskabes.

Hold din software opdateret

Softwareopdateringer såsom Microsoft Windows løser specifikke sikkerhedsproblemer. Men, hvis disse opdateringer og sikkerhedsrettelser ikke installeres, er der risiko for Ransomware og andre cyberangreb, inficerer hele virksomhedens IT-system. Vær opmærksom på, at andre programmer også kan udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis de ikke opdateres.
Eks. Endpoint Security indeholder (KSC) admin Kit, indeholder bl.a. rapporteringsværktøj og update-funktionen, der ”scanner softwaren på alle systemer og enheder, det kan lette arbejdet for ” IT-administratoren med automatisk installation, opdateringer m.m. til en lang række programmer.

Tjek før du klikker – AWARENESS

Vær særligt opmærksom, ved åbning af e-mails og vedhæftede filer. Kontrollér, om e-mail-adressen og navnet på afsenderen stemmer overens med hinanden. VIGTIGT! Før klik på link, placer musemarkøren på linket og se, hvilken adresse der vises i browseren. Hvis linkets URL ikke svarer til dets beskrivelse, kan URL’en muligvis føre dig til et phishing-websted. Vær også opmærksom på fejlstavninger i URL’en såsom et forkert bogstav eller et tal. Dette gælder også, hvis den påståede afsender vises af din bank eller en velkendt webbutik, da phishing-links ofte anvender effekter fra ægte firma- eller instansnavne.

Del ikke personlige eller økonomiske oplysninger

HUSK! Banker, forsikringsselskaber eller onlinebutikker vil aldrig sende en e-mail med et link til en betalingsanmodning eller anmode om PIN-koder. Indtast aldrig fortrolige oplysninger såsom kreditkortnummer eller login-oplysninger og ignorér linket i mailen. Ved tvivl, kontakt den pågældende part telefonisk, brug IKKE telefonnummer fra mailen.

Anvend stærke og unikke adgangskoder (Min. 10 tegn, tal, STORE/små bogstaver og evt. tegn)

Adgangskoder giver dig adgang til dine online-konti og er derfor et yndet mål for kriminelle. Hvis din adgangskode er let at knække, kan en internetkriminel få adgang til dine personlige oplysninger såsom din e-mail-konto, Facebook-side samt dokumenter og fotos I Dropbox eller OneDrive. Det er derfor vigtigt, at du bruger en stærk, lang og unik adgangskode. Men med så mange forskellige online-konti kan det være svært at huske dem alle. Kaspersky Password Manager, som er en del af Kaspersky Total Security, hjælper dig med at holde alle dine adgangskoder, legitimations- samt kreditkortoplysninger sikre og nemme via en enkelt hovedadgangskode.

Gå ikke på offentlig WiFi – HOTSPOT

Offentlige Wi-Fi-netværk, som i lufthavnen eller hotellet, er ofte usikre eller lette at hacke. Cyberkriminelle opretter deres egne ”HOTSPOT” som ligner. Kommer man til at du bruge ”deres hotspot, kan de få adgang til data og identitet.
– Få GRATIS Secure Connection VPN Basisbeskyttelse, som sikre og krypterer data, kommunikation, lokation og privatliv med 200MB dataforbrug pr. dag. – Med Secure Connection VPN Premium, tilbydes ubegrænset sikring og krypteret dataforbrug.

Vi mener, alle har ret til en beskyttet digital verden, og være fri for bekymringer om cybersikkerhed

FØRSTEKLASSE SERVICE – OG SUPPORT

Slip for at tænke på IT – og sikkerhed, vi tilbyder professionel rådgivning og teknisk support.

Drag fordel af certificerede it og – sikkerhedsspecialister, benyt vores serviceydelser for at sikre,
maximal udbytte af virksomhedens it-investering. MSP, få styr på de uforudsigelige it-udgifter.

Fandt I ikke det, I søgte?

Kontakt os – vore it-specialister, rådgiver til den bedste fremtidssikret løsning, der er dækker virksomhedens it-behov.